ORLICE PREJAKI ZALOGAJ

on . Posted in Novosti

KRANJ vs GRIC27.01.2013 0028

U nedjelju 27.01.2013. cure su odigrale još jednu utakmicu DEBL lige protiv dobro im znanih "punčki" iz Kranja podno Triglava.

Iako zbog organizacije i ozljeda u ekipi, naše gričke nisu otputovale u punom sastavu, pružile su "orlicama" dostojan otpor, pa čak, može se reći, da su većinu vremena imale i veću prednost i više šuteva na gol.
Zbog manjka treninga uzrokovanog bolešću, prva golmanica Petra Belobrk, prepustila je "spašavanje" mreže drugoj golmanici Lani Belić, koja je sasvim solidno odradila svoj posao.

Trener Mario Budja za ubuduće može biti miran što se tiče obrane gola...

Tijekom same utakmice, naše Gričke su imale više napada, više su pucale i ugrožavale mrežu protivnica, no golmanica Korbar Hedvika je vrhunski branila skoro pa svaki šut. No bez obzira na veliku Hedviku, Naša Diana Krušelj Posavec već u prvoj minuti pronalazi "rupu" i zabija za vodstvo od 1:0
Naše greške i nedostatak sreće, vješto su iskoristile punčke te u sedmoj minuti zabijaju za izjednačenje i 1:1. Minutu prije samog kraja Kraner Irena povećava vodstvo i na odmor orlice odlaze sa jednim golom prednosti.
Drugu trećinu ne otvaramo baš najbolje i u trenutku nepažnje, već u 14. sekundi punčke iznenađuju našu Lanu i povećavaju na 3:1 pogotkom Lahajner T. Koliko su Gričke napadale, govori i to da je u jednoj akciji, naša kapetanica Diana, svojim bendijem uspjela polomiti kacigu suparničke golmanice.
Sa tim rezultatom od 3:1 smo otišli i na pauzu prije zadnje trećine.
Iako moral curama nije niti malo pao, vratile su se jače nego u prve dvije trećine, no bez imalo sreće. I opet u drugoj minute zadnje trećine Hafner Spela zabija pogodak za 4:1. Netko bi pomislio da nakon takvog rezultata pada i moral u igri, no Gričke su se vrlo brzo konsolidirale i silovito uzvratile. Pritisku u zadnjoj trećini Korber Hedvika je odoljevala do polovice no onda je Diana ponovo zabila pogodak za 4:2. Ostalo je još desetak minuta do kraja utakmice, no to nije bilo dovoljno da se pronađe riješenje za "veliku" brankarku Korbar Hedviku.

HK TRIGLAV - KHL GRIČ 4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Gledatelja: 50
Suci: Pahor Tilen, Pagon Nataša

Pogodci:
0:1 Diana Krušelj Posavec - 1:01
1:1 Hafner Spela (Vakaricic N.) - 7:18
2:1 Kraner Irena - 18:47
3:1 Lahajner Tea (Hafner S.) - 20:14
4:1 Hafner Spela - 42:00
4:2 Diana Krušelj Posavec (Jandrić Ž., Širanović A.) - 50:46


HK TRIGLAV
Korbar Hedvika - Hafner Suzana, Beribak Patricija, Hafner Spela, Haus Katarina, Kraner Irena, Lahajner Tea, Mrak Katja, Pazlar Ursa, Povsnar, Tjasa, Strnisa, Pija, Vakaricic Nadja, Slibar Katarina

KHL GRIČ
Belobrk Petra, Belić Lana - Krušelj Posavec Diana, Vrbančić Fabić Marta, Gurka Vesna, Širanović Ana, Jandrić Željka, Filipec Ela, Goršić Marta, Kadijević Anja, Delić Tijana, Lovrenčić Antonia, Begović Nina, Metelko Sara